mércores, 4 de febreiro de 2015

Lembrando as mellores tapas de Compostela MENUDODÍA I




A Tafona, Manso, O Afiador, A Moa, A Grella, Venecia, Artesana, Caney by Siro González, A Bodeguilla de San Roque e Susos foron os galardoados no certame de petiscos da hostalería santiaguesa. 

Aínda co bo sabor de boca dalgunhas destas obras de arte en miniatura imos abrir un receitario exclusivo para todos os seguidores deste blog, onde imos recoller as receitas e as fotos de TODOS os petiscos que entraron na fase de concurso desta última edición do Santiago é Tapas. 

Comezamos esta sección do MENUDODÍA cos premiados.  

O Premio do xurado á Mellor Tapa 2014 foi para A Tafona, con Moengas, cogomelos e Touza Vella. 

O primeiro premio á Tapa Creativa 2014 foi para Manso, con Sopa Express.

E o segundo premio Tapa Creativa para Caney by Siro González, por Outono.
 
O primeiro premio á Tapa Tradicional 2014 foi para O Afiador, por Vaca3. 

E o segundo para a A Bodeguilla de San Lázaro por Quiche de Lacón con Grelos e quixo de Arzúa.
 
O Premio Tapa Estrella Galicia é A Moa, por Perrito quente


O Primeiro Premio Tapa do Público ´14 foi para A Grella, co seu petisco Brotes Verdes.


O Premio (é)XCELENTE 2014 recaeu en Venecia.


O Premio á Tapa con máis Chispa é para Artesana con Unha cunca de viño.

E mañá comezamos o noso receitario, que nos irá levando polo mellor da gastronomía en miniatura de Santiago. Iremos adicando un post a cada local nesta sección MENUDODÍA.



Ningún comentario:

Publicar un comentario