Aínda co bo sabor de boca dalgunhas destas obras de arte en miniatura imos abrir un receitario exclusivo para todos os seguidores deste blog, onde imos recoller as receitas e as fotos de TODOS os petiscos que entraron na fase de concurso desta última edición do Santiago é Tapas.
Comezamos esta sección do MENUDODÍA cos premiados.
O
Premio do xurado á Mellor Tapa 2014 foi para A Tafona, con Moengas, cogomelos e
Touza Vella.
O
primeiro premio á Tapa Creativa 2014 foi para Manso, con Sopa Express.
E o segundo premio Tapa Creativa para Caney by Siro González, por Outono.
O
primeiro premio á Tapa Tradicional 2014 foi para O Afiador, por Vaca3.
E o segundo para a A Bodeguilla de San Lázaro por Quiche de Lacón con Grelos e quixo de Arzúa.
O Premio Tapa Estrella
Galicia é A Moa, por Perrito quente.
O
Primeiro Premio Tapa do Público ´14 foi para A Grella, co seu petisco Brotes
Verdes.
O
Premio (é)XCELENTE 2014 recaeu en Venecia.
O Premio á
Tapa con máis Chispa é para Artesana con Unha cunca de viño.
E mañá comezamos o noso receitario, que nos irá levando polo mellor da gastronomía en miniatura de Santiago. Iremos adicando un post a cada local nesta sección MENUDODÍA.
Ningún comentario:
Publicar un comentario