TAFONA
TAPA 2 .- Moegas, cogomelos e Touza Vella
INGREDIENTES:
Moegas
Mestura de cogomelos
Queixo Touza Vella (cabra galego)
Vinagre
Viño branco
Demi
glace
Tomiño da horta
Ceboliño da horta
Pirixel da horta
Nata
ELABORACIÓN: Desangrar as moegas 12 horas en auga con xeo e un
chorriño de vinagre. Branquear en auga a ferver por espazo de 10 minutos.
Arrefriar e desprender as teíñas e impurezas. Dourar as moegas cunha noz de
manteiga, engadir os cogomelos e as aromáticas. Desglasar cun chorriño de
vinagre e viño. Reducir. Incorporar o xugo de carne e cocer o conxunto uns
minutos. Triturar o queixo Touza Vella (cabra galego) con nata para dispor
debaixo do prato. Picar trianguliños para presentar no medio das migas. Rematar
o prato con brotes tenros da horta.
CANEY BY SIRO
GONZÁLEZ
TAPA 2.- Outono
INGREDIENTES:
Terra de campo
Azucre Mascabado
Chocolate
Foie
Trompetas da morte
Pistachos
Queixo de cabra
Aceite de trufa
Humidade
Castañas
ELABORACIÓN:
Azucre Mascabado
Chocolate
Foie
Trompetas da morte
Pistachos
Queixo de cabra
Aceite de trufa
Humidade
Castañas
ELABORACIÓN:
Mesturar a terra de campo, o chocolate e facer a falsa terra.
Engadir o resto de ingredientes.
Ningún comentario:
Publicar un comentario